fotos bedrijven
 
Foto's bedrijven
Foto's bedrijven
Restylen Restaurant van Deijck, Riethoven
Het restaurant is al prachtig van zichzelf, maar we hebben de klanten toch weer kunnen verrassen met de nieuwe styling!
De bar in de ontvangstruimte
Ontvangstruimte met een kijkje in het domein van de kok
Een gedeelte van het restaurant
Doorkijkje naar een ander gedeelte
Styling schouw
Het melkmeisje past mooi in de oude schouw
een toepasselijk behangetje in weer een andere eetkamer
B&W-kamer Gemeente Boekel
De inrichting van de B&W-kamer was verouderd en kon meer sfeer gebruiken.
Voor
Situatie vòòr
Een aangrenzende opslagruimte is toegevoegd aan de bestaande ruimte
Na
Na
Na
Na
Na
Kantine/vergaderruimtes Crowe Horwath Foederer Eindhoven
Van meerdere ruimtes is één mooie ruimte gemaakt.
De ruimtes worden alleen van elkaar gescheiden door middel van glazen wanden waardoor een hele flexibele ruimte ontstaat.

voor
Na
Wandontwerp Basisschool de Klimboom in de Rips
De school was een grote open ruimte. Om meer rust en een extra lokaal te creëren was de wens om de ruimte dichter te maken en toch een open karakter te geven.Ook was een wens om kunstwerkjes van de kinderen te kunnen etaleren.
Daarvoor is een wand bedacht in dezelfde stijl als de rest van het gebouw. Het resultaat is mooi en bevalt prima.
Foto's voor
Voor
Voor
Foto's na
Na
Na
Na
Na
Na
Vernieuwing kantoor Crowe Horwath Foederer Amsterdam
Dit uit vier verdiepingen bestaand kantorenpand was toe aan een flinke opfrisbeurt.
Voor ons betekende dit overal nieuwe vloerbekleding, veel nieuw meubilair,nieuwe kunst, verlichting en vooral een frisse uitstraling met toepassing van de logo-kleuren van het bedrijf.

voor
Voor: Receptie
Voor: Vergaderruimte
Voor: Overlegruimte
Voor: Overlegruimte
Voor: Kantine
Voor: Kantine
na
Receptie (nog zonder aankleding) (In Vorm Boekel)
Een spreekkamer
Spreekkamer
Kantine (zonder aankleding) (Havic)
Buffet in de kantine ( In Vorm Boekel)
Overal afbeeldingen met als thema Amsterdam
Een garderobe voor het personeel
Gedeelte van een van de etages( vloeren van de Ven Boekel)
Een van de keukens ( In Vorm Boekel)
Kunst van Art Gallery Eindhoven
Kantine/overlegruimte kantorenpand Uden
Een bestaande kantine heeft, zonder verbouwingen, een volledige metamorfose ondergaan.
Het doel was een flexibele, gezellige ruimte die gebruikt kan worden als kantine, overleg/presentatieruimte en voor overige
(personeels-)bijeenkomsten.
voor
Voor
Na
Na
Toiletgroep de Groene Engel Oss
Tekeningen voor de te vernieuwen toiletgroep. Realisatie medio 2015.
We hebben ook kleuradvies gegeven voor de eerste drie ruimtes als je binnenkomt.
De ontwerpen
Het gebouw aan de buitenkant
Na
De hal is helemaal opnieuw geschilderd
Herentoiletten
Damestoiletten
Mooie afbeelding op de damestoiletgroep
Nieuw plan voor  tennisclub Boekel
We hebben een nieuwe plan gemaakt voor het terras en een gedeelte van de beplanting van het park. De wens was om het wat strakker,gezelliger en functioneler te maken
In een later stadium volgt de inrichting van de kantine.
voor
na
Sporthal De Burcht Boekel
De oude inrichting was gedateerd. Nu hebben we gekozen voor een warm,sfeervol en huiselijk ontwerp.
voor
Voor: Kantine
Voor: Kantine
Voor: Kantine
Voor: Kantine
na
Na
Na
Na
Na: De ijzeren roomdividers kunnen weggedraaid worden.
Hal en spreekkamer Gemeente Boekel
De hal mocht gezelliger en praktischer. De vloer moest blijven liggen.
Twee overleghoekjes met privacy, een wachthoek en van twee spreekkamers één maken waren o.a. de wensen.
voor
Voor
Voor
Voor
Na
Na
Na
Na
Na
Na
Na
Raadzaal Gemeente Bergeijk
De raadzaal is helemaal vernieuwd op één wand na.
Nieuw meubilair en een strakke inrichting in de kleuren en stijl van Rietveld.
voor
Voor
na
Na
Inrichting bedrijvenpand Erp
Het pand is in april 2011 opgeleverd en in gebruik genomen. Het pand is volledig door ons ingericht en afgestyled.
voor
na
Voetbalkantine VV Hebes te Beegden
De nieuwe voetbalkantine is eind augustus 2011 in gebruik genomen. De officiële opening heeft plaats gevonden door niemand minder dan de Nederlandse bondscoach Bert van Marwijk!
Men is erg enthousiast over de flexibele indeling, de sfeer, meubelkeuzes èn over de prettige samenwerking.
Samen met collega Sanne heb ik hier met veel plezier aan gewerkt.
voor
Kantine in aanbouw
Kantine in aanbouw
De bouw vordert...
Het wordt prachtig....
De bar wordt gebouwd...
na
Het nieuwe gebouw
Lekker nakaarten met het team....
Enthousiast aan het afstylen/ stoeien met de lampen
Een flexibele snackhoek met uitzicht op het veld
Zelfde hoek, gewijzigde opstelling
Alle meubels zijn makkelijk verplaatsbaar.
De bar...
Kinderhoekje en makkelijke stoelen met veldzicht
De vergadertafel in een afsluitbaar gedeelte.
Volksuniversiteit Boekel-Venhorst
Met zo weinig mogelijke middelen is het aanzien van het gebouw opgefrist en hebben de ingang en de gang een frisse uitstraling gekregen.
Opfrissen lokaaltje van de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst
Het lokaal mocht opgefrist en gemoderniseerd.
Het wordt gebruikt door 3 verschillende instanties.
Het budget was beperkt, daarom is de uitvoering door vrijwilligers en mijzelf gedaan.
Voor
Na
Het opgefriste lokaal
De tafelsticker is om budgetaire redenen gewijzigd in gelakte tafels
De legergroene gordijnen worden nog geleverd
Jaloezien en speciale sticker vervangen door plastic en rolgordijnen